Boekhoudmodule

AFAS SB+

Jij onderneemt, onze boekhoudsoftware bespaart je tijd!

Ondernemen, dat is waar je mee bezig wilt zijn. Je wilt je financiële administratie dus zo makkelijk en efficiënt mogelijk doen. Daar gaat AFAS SB+ je bij helpen. Zo houd je tijd over voor écht belangrijke zaken. Voor een vast bedrag van € 59,- per maand.

Dit kan je met AFAS SB+

Dit bereik je met AFAS SB+

Offertes

In een handomdraai je offerte verstuurd

Met een paar clicks verstuur je een nieuwe offerte naar een potentiële klant. Uiteraard helemaal in je eigen huisstijl. Geeft de klant akkoord? Met één druk op de knop wordt de offerte verwerkt in je boekhouding. Zo focus jij je op een fantastische dienstverlening of het leveren van je producten.

CRM:Altijd een compleet klantbeeld

Alle contactmomenten met relaties leg je eenvoudig vast: digitaal én zoveel mogelijk automatisch. Denk hierbij aan gegevens van (potentiële) klanten, leveranciersgegevens, mailings vanuit het systeem, offertes, maar ook financiële gegevens. En dankzij de koppeling met de Kamer van Koophandel (KvK) is een nieuwe klant of leverancier zo aangemaakt.

Scan en herken

Laat de AFAS Scanbox voor je werken 

Facturen handmatig inboeken? Zonde van je tijd! De AFAS Scanbox neemt dit werk uit handen. De scanbox scant automatisch binnenkomende facturen en vult de belangrijkste velden in. Het enige wat jij hoeft te doen is controleren en accorderen. Succes verzekerd!

AFAS SB+ is standaard heel compleet

€ 59,- per maand exclusief btw

 Alle functionaliteit voor één prijs
Inclusief Scan & Herken + gratis app
Maandelijks opzegbaar
Gebruiksvriendelijke oplossing die je tijd bespaart
Geen verborgen kosten voor intensieve gebruikers

Kijk en vergelijk

Stel de filters in naar uw behoefde en kijk welk boekhoudpakket het beste bij u past. Twijfelt u, maak dan gebruik van een gratis periode.

Scroll naar boven