Boekhoudmodule.nl is onderdeel van DGN groep, gevestigd te Driel en geregistreerd onder het KvK-nummer 09148392 bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Alle rechten zijn voorbehouden. Wij doen ons best om alle informatie op deze site zo correct, actueel en accuraat mogelijk aan te bieden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Hoewel Boekhoudmodule.nl de site met de uiterste zorg samenstelt, kan zij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Boekhoudmodule.nl fungeert enkel als prijsvergelijker en treedt in die hoedanigheid op als informatie platform. Derhalve nemen wij geen verantwoordelijkheid of standpunt in over geschillen, klachten, onjuiste levering of mogelijke andere problemen tussen de koper en de aangegane rechtsbetrekking met een telecom provider of webwinkel. Aan de teksten van de site kunnen geen rechten worden ontleend.

Is er iets niet in orde?
Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten. Dan kunnen we het zo snel mogelijk aanpassen.

Privacy

Voor elk sitebezoek geldt onderstaand privacybeleid.

SIMbellen verzamelt gegevens over het bezoek aan haar website, door middel van websitestatistieken. Hiervoor kunnen door zowel SIMbellen als haar dienstverleners cookies op je computer worden geplaatst. Lees daarom ons uitgebreide cookiebeleid.

Heb je vragen over onze privacy policy, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Scroll naar boven